rólunk

    A Marmed Járóbetegrendelő a város központjához igen közel, a Korvin Mátyás utca 19. szám alatt, egy közel 400 éves régi házban található. A 100%-ban hazai tőkével létrehozott vállalkozás jelentős számú pácienst szolgál ki.

    A 2004-ben alapított, mintegy 300 m2 alapterületű, kellemesen kialakított belső udvarral rendelkező járóbetegrendelő széles körű orvosi szolgáltatást nyújt fogászattól különböző szakorvosi ellátásokig, valamint minőségi ellátást biztosít számos klinikai és paraklinikai vizsgálat szempontjából. A modern, korszerűen felszerelt rendelőkben, az orvosi laboratóriumban kiválóan képzett, lelkes személyzet áll a betegek rendelkezésére.
A rendelő munkaorvostani szerződésben áll számos magán- és állami céggel.

    Mindennapos tevékenységünk a "mi a páciensért vagyunk" jelmondat jegyében zajlik, amely jellemzi az orvostudományról alkotott felfogását a tulajdonosoknak, annak a két orvosnak, akiknek családjában számos szakmabelit tartunk számon, és akik igyekeznek egyesíteni a klasszikus orvostudmány vívmányait az új évezred modern törekvéseivel.

A 679/2016- os kormányrendeletnek megfelelően a MARMED Járóbeteg-rendelő pácienseinek személyes adatait a törvénynek megfelelően dolgozza fel, bizalmasan kezeli és tiszteletben tartja a páciensek jogait.