A Marmed Járóbetegrendelõrõl

A Marmed Járóbetegrendelõ a város központjához igen közel, a Korvin Mátyás utca 19. szám alatt, egy közel 400 éves régi házban található. A 100%-ban hazai tõkével létrehozott vállalkozás jelentõs számú pácienst szolgál ki.

A 2004-ben alapított, mintegy 300 m2 alapterületû, kellemesen kialakított belsõ udvarral rendelkezõ járóbetegrendelõ széles körû orvosi szolgáltatást nyújt fogászattól különbözõ szakorvosi ellátásokig, valamint minõségi ellátást biztosít számos klinikai és paraklinikai vizsgálat szempontjából. A modern, korszerûen felszerelt rendelõkben, az orvosi laboratóriumban kiválóan képzett, lelkes személyzet áll a betegek rendelkezésére. A rendelõ munkaorvostani szerzõdésben áll számos magán- és állami céggel.

Mindennapos tevékenységünk a "mi a páciensért vagyunk" jelmondat jegyében zajlik, amely jellemzi az orvostudományról alkotott felfogását a tulajdonosoknak, annak a két orvosnak, akiknek családjában számos szakmabelit tartunk számon, és akik igyekeznek egyesíteni a klasszikus orvostudmány vívmányait az új évezred modern törekvéseivel.

A 679/2016- os kormányrendeletnek megfelelõen a MARMED Járóbeteg-rendelõ pácienseinek személyes adatait a törvénynek megfelelõen dolgozza fel, bizalmasan kezeli és tiszteletben tartja a páciensek jogait.